Hjem Fra Marken

55,00 kr.549,00 kr.

Sommeren ‘22 tilbragte jeg sammen med bedsteforældre i deres lille landsby i Thailand. De bor langt ude på landet i Isaan regionen, som er befinder sig i midt til nordøst Thailand. Dette området er stærkt præget af landbrug, og der er mange små landsbyer, hvor folk dyrker alt fra ris til frugt og grønt.

Hjem fra Marken illustrerer turen hjem; om det så er fra marken, markedet (ตลาด), hjem fra en køretur eller andre gøremål.
Da landsbyen ligger ude blandt rismarker, langt til næste by eller landsby, bruger man meget tid på at transportere sig rundt. De fleste har en motorcykel/knallert, og man ser tit flere sidde på en af gangen.

Jeg fik ideen til at male netop dette motiv, da jeg selv kørte rundt på min morfars motorcykel.
Vejene omkring landsbyen, har en bredde, så der netop er plads til at modsatkørende kan komme kørende forbi på samme tid. Derudover svinger kvaliteten af vejen fra helt fin til næsten ikke eksisterende grundet så mange store og små huller.
Fra vejen og langt ud i horisonten kan man kun rismarker, palmer, træer og i ny og næ et enkel træhus. Til tider kører man fordi flere forskellige hyrder med deres køer og bøfler, og enkle hunde. Tit ser man også forskellige fugle og sommerfugle. Og oftere end man tror, er der pludselig en slange, som ligger og soler, og mark-krabber, som krydser vejen.

Denne gang blev jeg hurtigt overhælet af to på motorcykel. Det lignede at de var på vej ud til marken, efter at have været på markedet og købt frokost. De havde hænderne og kurven fyldt af poser med frugt og mad.

This product is available at Kræss Webshop and Stores.


SKU: 213476 Categories: , , , , Tag:

Additional information

Weight 0,2 kg
Größe

A1, A2, A3, A4, A5

Papierstärke

210 g/m2

Papiertyp

Hahnemühle Matte Art Paper

en_USEnglish